TYT IP-77 IP rádió

TYT IP-77

Könnyen hordozható, univerzális felhasználási célú IP adóvevő. Akár vezeték nélküli headsettel, akár mobil hálózat nélkül, wifi rádióként is használható. USB töltési lehetőség, extra hosszú készenléti idő.

Tovább a készülékhez
Tesunho TH-682

Tesunho TH-682

Fokozott igénybevételhez, ipari környezetbe, szabadtéri munkákhoz, például mentési feladatokhoz ajánljuk. Nagy hangerő, könnyű kezelhetőség, USB töltési lehetőség. Vízálló csatlakozók.

Tovább a készülékhez
Tesunho TH-518L IP rádió

Tesunho TH-518L

A TH-682 típus kijelző és billentyűzet nélküli „bolondbiztos” változata. Ha nincs szükség a felhasználó általi csatornaváltásra és egyéb funkciók használatára, akkor ez a rádió a legbiztonságosabb kommunikációs eszköz.

Tovább a készülékhez
Tesunho TM-990

Tesunho TM-990

Kiváló hangminőségű, nagy hangerejű, járműbe építhető IP adóvevő rádió. Akár asztali munkaállomásként is használható. 12/24v működési feszültség. Kombinált 4G/GPS gépjármű antennával szállítjuk.

Tovább a készülékhez
TM-7700 IP adóvevő

TM-7700

GPS méretű, szélvédőre rögzíthető mobil IP rádió. Személyautókba ajánlott, ahol a nagyobb méretű adóvevő rádiók beépítése a helyhiány miatt nem lehetséges. UHF/VHF analóg rádió bővítéssel is rendelhető!

Tovább a készülékhez

ÉRDEKLI VALAMELYIK TERMÉKÜNK?

Kérdései vannak? Szeretné vásárlás előtt megismerni, kipróbálni termékeinket? Megoldható!

Kollégáink részletes tájékoztatást adnak akár ingyenes visszahívás formájában is!

Érdeklődés, ajánlatkérés
Pannon PTT IP rádió adóvevő diszpécser szolgálat

DISZPÉCSER SZOFTVER

A diszpécser szoftver segítségével egy PC -n futtatható munkaállomást hozhatunk létre. A diszpécser munkaállomás teljes értékű adóvevő rádióként is részt vesz a beszédcsoport munkájában. Emellett a szolgáltatáscsomag részét képező GPS nyomkövetés segítségével az egyes tagállomások földrajzi helyzete is látható. Akár egyszerre több munkacsoportunkat is irányíthatjuk.

Tovább a szoftverhez

KÉRDÉSE VAN?

A leggyakrabban feltett kérdéseket szakembereink válaszolják meg közérthető nyelven. Olvassa el összefoglalónkat!

Tovább az ismertetőhöz